NV-Webbanner-1903x397

Vin & Tapasmenu forår 2019 m/Stjernekok Kim Andersen

VIN & TAPASMENU:


 

1. – Stegte kammusling med røget mayonnaise & krydderurter på lime

Bianco Custoza DOC Linea VDM

 

2. – Chili marineret royal Hong kong rejer med avocado salsa

Bosque Real Santa Rufina Verdejo

 

3. – Hale hængt røget laks med estragon mayonnaise

Groote Post Vineyards Chardonnay Wooded

 


 

4. – Parmaskinke rullet med rucola & trøffelolie

Barbera d`Asti DOC Superiore

Cant. Sampietrana Puglia Tacco Barocco Negro IG

 

5. – Røget and med frisk gurkemeje creme & syltet rødløg

Trullo Flaminio Brindisi Dop Negroamaro

Settebraccia Negromaro/susuma Salento IG

 

6. – Ungt hanebryst farseret med pistacie

Rosso Corvina Garda DOC Linea VDM

Rosso Corvina-C/S V.SE IGT

TF Amarone Del Valpolicella

 


 

OSTE:

7. – Talliggo med syltet blomme

The One LBV 2012 Quevedo

 

8. – Gorgonzola med pære/chile kompot

The One Tawny Quevedo

 


 

DESSERT:

9. – Chokoladeganache med brændt hvid chokolade & orange

Butler Nephew 10 Year