NV-Webbanner-1903x397

Menu Vinsmagning Hereford

Velkomst

Groote Post MCC Brut

Forret:

Tapasanretning:

Hjemmerøget smørfisk med limecreme og tomat relish * carpatio af soja marineret kalv med rødløgskompot * rørt laksetartar med krydderurter & Dijon.

2017 THE OLD MAN’S BLEND white

2017 Chenin Blanc

2017 Sauvignon Blanc

Mellemret:

Hjemmerøget andebryst med brombærkompot & dressing af soltørrede tomater.

 

2015 Kapokberg Reserve Pinot Noir

Hovedret:

Medaillon af Oksemørbrad stegt med 4 slags peber hertil okseglase med tern af rodfrugter, fondant kartoffel med persille, saute af 2 slags kål med ristet bacon & ærter, rødbede timbale samt svampesaute med timian.

2016 THE OLD MAN’S BLEND red Varietal Range

2015 Merlot

2015 Shiraz Kapokberg Reserve Range

Oste:

Old Amsterdam * Emmentaler * Rotterdam Ged * Gruyere * Morbier * Comte

 

2015 Kapokberg Reserve Sauvignon Blanc

2016 Kapokberg Reserve Chardonnay (wooded)

Dessert

Lun chokoladekage serveret med vanilleparfait & blommesorbet med kanel crunch.

———————————— oOo ————————————–